homepage

Klik op het logo om naar de webwinkel te gaan.

 

Naamborden

Bij Sutacelot kunnen verschillende soorten naamborden worden besteld.

Dit kan zowel gebrand als gesneden. Zie hieronder enkele voorbeelden.

 

 

Gesneden en gezaagd naambord van Lindehout, verlijmt op watervast materiaal en behandeld met 2 componentenlak om het naambord weersbestendig te maken. In verschillende vormen en maten verkrijgbaar eventueel aangevuld met een logo of andere afbeelding. Prijs naar gelang de grootte, de tekst en afbeelding  op aanvraag. Zie hieronder enkele modellen waar naar het bordje gemaakt kan worden.

 

 

 

 

Voorbeeld van een geboortekaartje

 

Ben maakt van een geboortekaartje een origineel cadeau.

Stuur per email een fot0 van het geboortekaartje en u krijgt een model en een prijsopgave retour.

 

Gezaagde naamborden.

 

Sutacelot zaagt naambordjes uit verschillende soorten hout zoals Weinge, Walnoot, Linde, Jeneverbes. U kunt zelf bepalen wat de tekst is. Prijs is 2 euro per letter en 4 euro voor de rand. Prijs is inclusief verzendkosten.

Bestellen kunt u via ben@sutacelot.nl. Geef hier de naam of korte tekst op wat in de sleutelhanger moet komen en welke houtsoort u wenst. Verder dient u uw naam, adresgegevens en telefoonnummer in deze mail te vermelden. Prijs is inclusief verzendkosten.U krijgt van ons bericht wanneer u het naambordje thuis kunt ontvangen.

 

 

 

Bureauletters.

 

 

 

 

Deze letters zijn gemaakt uit 1 stuk hout en door hun dikte kunnen ze op elk gewenste plek worden neergezet zonder om te vallen. Letters worden uitgezaagd en vervolgens in 3D vorm met de hand bijgesneden.

De kosten voor een dergelijke naam zijn 4 euro per letter en 7 euro aan verzendkosten.

 

Een andere vorm van buroletters  zijn de volgende:

 

 

 

 

Prijs voor deze letters is 3 euro per letter en 7 euro verzendkosten.

 

 

 

 

 

 

 

I LOVE Borden van plaatsnamen, namen etc.

Deze borgen worden uitgezaagd uit ongeveer 1,5 a 2 cm dik blank hout in beperkte grootte. Maximaal letterhoogte 20 cm.

Prijs is 0,50 euro per cm hoogte van de letter. bijv. een naambord van 8 letters met een letterhoogte van  6 cm zijn de kosten 3 euro per letter plus 6.75 euro aan verzendkosten.Totaal 30.75 euro.

 

 

 

Ingebrande naamborden.

Hieronder enkele voorbeelden van naambordjes met een persoonlijk tintje. U kunt in vele gevallen zelf bepalen hoe uw naambord er uit moet zien. Prijzen varieren van 25 tot 50 euro inclusief graveren. Prijs is inclusief verzendkkosten. Stuur uw vioorbeeld naar info@sutacelot.nl en wij zullen dan bekijken of dit te realiseren is.

            

 

 

 

Gesneden naamborden voor buiten

 

 

 

Naamborden voor tehuis van jongeren met een beperking.